Bokningsmeny
 • Se eller ändra din bokning Se / ändra
Svenska Svenska

Valt erbjudande: SPA VID HAVET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

SPA VID HAVET

 

Spa vid havet är ett fantastiskt paket som ger dig chansen att uppleva så mycket av det vi och Marstrand erbjuder. Vårt spa ger dig skönt häng, avkoppling och energi medan vandringsleder med makalösa vyer skänker lugn och frisk luft.

 

Vår restaurang, Ottos Vardagsrum & Kök stolserar med kvällssol och västkustens mest magiska utsikt över hamnen och Marstrandsön. Inne i Vardagsrummet bjuder eldstaden in till umgänge innan och efter maten. Menyerna i Ottos Vardagsrum & Kök inspireras av havet, men det finns något för alla. När kvällen är till ända väntar sköna sängar följt av en frukost med samma magiska utiskt. Kort sagt, detta paket kommer berika dig mer än på ett sätt. 

 

Paketet inkluderar:

 • Övernattning
 • Frukost, serverad till ditt bord. Läs mer HÄR
 • Spa på vald tid. När du genomfört bokningen kommer du få möjlighet att välja tid. Vänligen notera att vi har en åldersgräns på 10 år i vårt spa. 
 • Fri tillgång till gym och träningsklasser 
 • Magnifik middag i vår restaurang Ottos Vardagsrum & Kök. Du väljer spatid och middagstid i steg 2 i ditt bokningsförfarande. Klicka HÄR för att läsa kvällens meny 

 

Varför inte boka till extra mycket upplevelse och köp till vår populära pick nick att ta med på upptäcktsfärden längs vandringslederna. Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat eller ett rum för hund, vänligen ring oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig. 

 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Vi debiterar 75 kr och platsen är din från kl. 15 till kl. 12 följande dag. Vi garanterat inte plats och parkering kan ej förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet. Du anmäler din bil i samband med incheck så får du ett parkeringstillstånd av oss.

 

VÄNLIGEN NOTERA:
Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Ni får därför en spa-tid och middagstid tilldelad. Dessa går hand i hand och du hittar DINA tider bokningsbekräftelse som vi skickar till dig via e-mail. I mån av plats går det att byta tid men det är inget vi garanterar. Har du önskemål om tider skriver du i meddelanderutan i bokningsflödet. 

 

Spa-tider:

 • 12.00-14.30 - Börja din vistelse med spa innan in-check. Då känns vistelsen längre.
 • 15.00-17.30 - Populäraste tiden. Kan vara lite livligare i spa.
 • 18.00-20.30 - Popluär tid som ofta är fullbokad.
 • 08:00-11:00 - Den lugnaste tiden. Avsluta med att koppla av innan hemresan.

 

Middags-tider:

 • 18.00 
 • 21.00

 

Vi välkomnar gäster över 18 år till vårt spa, samt barn över 10 år i målsmans sällskap. 

 

Information hur vi hanterar Covid-19 hittar du här.

 

Längd på paketet: 1 - 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Fri tillgång till vår Sportklubb
  Middag ankomstdagen (på vald tid)
  Frukost
  SPA på vald tid

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för SPA VID HAVET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod