Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: SPA VID HAVET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

SPA VID HAVET

 

Vår restaurang, Ottos Vardagsrum & Kök stolserar med kvällssol och västkustens mest magiska utsikt över hamnen och Marstrandsön. Inne i Vardagsrummet bjuder eldstaden in till umgänge innan och efter maten. Menyerna i Ottos Vardagsrum & Kök inspireras av havet, men det finns något för alla. När kvällen är till ända väntar sköna sängar följt av en frukost med samma magiska utsikt. Kort sagt, detta paket kommer berika dig mer än på ett sätt. 

 

Paketet inkluderar:

  • Övernattning
  • Frukost, serverad till ditt bord. Läs mer HÄR
  • Entré till spa. Vänligen notera att vi har en åldersgräns på 10 år i vårt spa. 
  • Fri tillgång till gym och träningsklasser 
  • Magnifik 3-rätters middag i vår restaurang Ottos Vardagsrum & Kök. Här hittar du menyn

 

Bokar du mer än en natt ingår ovan alla dagar. 

 

Varför inte boka till extra mycket upplevelse och köp till vår populära pick nick att ta med på upptäcktsfärden längs vandringslederna. Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat eller ett rum för hund, vänligen ring oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig. 

 

PARKERING

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Vi debiterar 85 kr. Vi garanterat inte plats och parkering kan ej förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet. Du betalar enkelt med appen för Easy Park. 

 

VAD HÄNDER KL. 20.00?
Regeringen och FHM har infört ett tillfälligt förbud mot servering av alkohol efter kl. 20. Det innebär att vi då stänger vår bar och restaurang. Vi kommer innan stängning fråga om ni önskar köpa med något till rummet alternativt är ni välkomna att utforska mini-baren som finns på varje rum.

 

VÄNLIGEN NOTERA:
Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Ni får därför en spa-tid och middagstid tilldelad. Dessa går hand i hand och du hittar DINA tider bokningsbekräftelse som vi skickar till dig via e-mail. I mån av plats går det att byta tid men det är inget vi garanterar. 

 

 

 

Vi välkomnar gäster över 18 år till vårt spa, samt barn över 10 år i målsmans sällskap. 

 

Information hur vi hanterar Covid-19 hittar du här.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Val av tid för spa
  Val av tid för middag
  Frukost
  SPA på vald tid
  Fri tillgång till Sportklubb
  3-rätters middag

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för SPA VID HAVET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod