Officiell webbplats
  • Svenska Svenska
  • Om Marstrands Havshotell
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: SPA VID HAVET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

SPA VID HAVET

 

Paketet bjuder dig på upplevelser i, på och vid havet. Vår restaurang, Ottos Vardagsrum & Kök stolserar med kvällssol och västkustens mest magiska utsikt över hamnen och Marstrandsön. Inne i Vardagsrummet bjuder eldstaden in till umgänge innan och efter maten. Menyerna i Ottos Vardagsrum & Kök inspireras av havet, men det finns något för alla. Vårt spa låter dig njuta av skönt häng, bastur, bubbolor, pooler och dopp i havet. När kvällen är till ända väntar sköna sängar följt av en frukost med samma magiska utsikt. Kort sagt, paketet Spa vid havet kommer berika dig mer än på ett sätt. 

 

SPA & MIDDAG

Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Ni får därför välja en tid för spa och middag i nästa steg. Vänligen respektera de tider ni valt, för både er och och övriga gästers trevnad. I vårt spa har vi en åldersgräns på 18 men vi välkomnar även barn från 12 år i målmanssällskap. Kökets val av kvällens 3 rätters hittar du här.

 

PARKERING

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet. 

 

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum som gäster som reser med hunda kan boka. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.  

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Val av tid för spa
  Val av tid för middag
  SPA på vald tid
  Sportklubb - fri entré
  Frukost
  Spa entré från 12 år i målsmans sällskap
  3-rätters middag

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för SPA VID HAVET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod