Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: LAGERRENSNING

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

LAGERRENSNING

 

Avkoppling vid havet i mellandagarna till extra bra pris med logi, spa, frukost och en generös middagsbuffé. Buffén dukas upp i vår restaurang, Ottos Vardagsrum & Kök. Ett bord med kalla rätter, sallader, bröd smör och tillbehör. Varmrätter med minst tre alternativ, kött, fisk och vegetariskt med tillbehör och såser separat. Avslutningsvis ett dessertbord som heter duga. Rabatterat pris från 1295 kr/person.

 

SPA

Entré till vårt spa infår i paketet och du väljer själv den tid som passar. Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel. Vänligen respektera den tid ni valt, för både er och och övriga gästers trevnad. I vårt spa har vi en åldersgräns på 18 men vi välkomnar även barn från 12 år i målmans sällskap.

 

PARKERING

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet.

 

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum för gäster som reser med hunda. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE RUM

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.

 

 

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Val av tid för middag
  Val av tid för spa
  Buffé
  Frukost
  SPA på vald tid

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för LAGERRENSNING. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod