Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: JULBORD VID HAVET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

JULBORD VID HAVET

 

Kvällen inleds med en juldrink i vår restaurang Ottos Vardagsrum & Kök. Därefter slår ni er ner vid ert bord, väljer bland delikatesserna på det klassiskt men ändå moderna julbord vi dukat upp. Stämningen är på topp och utsikten över hamnen och Marstrandsön ramar in kvällen.

 

När maten lagt sig vankas det livemusik i vår lounge med bandet På G. Tempot är högt så bli inte förvånad om du börjar vicka på höfterna. Vill du hellre slå dig ner och umgås i vänners goda sällskap finns det gott om plats i vårt vardagsrum. När ögonlocken börjar bli tunga sover ni gott i något av våra hotellrum och avnjuter en överdådig frukost på morgonen innan det är dags att fara hem.

 

Logi  |  Julbord  |  Livemusik (efter julbordet)  |  Frukost

 

KVÄLLENS UPPLÄGG:

 

Från kl. 19.00 - Julig fördrink
Ca 19.30 Klassiskt julbord i vår restaurang, Ottos Vardagrum & Kök
22.15 - Livemusik med På G i vår lounge
01.00 - Dags att lägga huvudet på kudden


25 & 26 november  |  2 & 3 december  |  9 & 10 december  |  16 & 17 december

 

Nyfiken på en kväll med Julbord vid havet? Klicka HÄR 

 

SPA  

Entré till vårt spa går att välja till i mån av plats för den som önskar. Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel. Ni behöver därför välja en tid för spa i nästa steg till en kostnad. Vänligen respektera den tid ni valt, för både er och och övriga gästers trevnad. I vårt spa har vi en åldersgräns på 18 men vi välkomnar även barn från 12 år i målmans sällskap. 

 

PARKERING 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet.

  

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum för gäster som reser med hunda. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE RUM

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.

 

Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Tillval av spa
  Julbord
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för JULBORD VID HAVET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod