Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: EN JENNYIN HELG MED GULDKANT

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

EN JENNYIN HELG MED GULDKANT

 


FREDAG
15.00 Incheck
16.00 Välkommen och gemensam samling
17.30 Middag
19-20.30 SPA

 

LÖRDAG
07.00 Frukost
09.00 Träning baslyft med fika i blå salen
”Under lördagsförmiddagen kommer Ni att få lära Er grunderna av baslyften vilket innefattar knäböj, marklyft och bänkpress samt lite olika varianter av dessa övningar. Här går vi in på djupet kring tekniker och anpassningar av övningarna för att ge alla deltagare såväl ökad kunskap som trygghet och självförtroende när de på egen hand skall lyfta vikter.”
12.30 Lunch
14.00 Workshop tyngdlyft med fika i blå salen
Vi går igenom styrkefys för hela kroppen med fokus på träningsglädje, inslag av olympiska lyft, explosivitet, boxning och GIRL POWER. Där atmosfären är fri att bara leva ut och hitta utvecklingspotential men även hylla dig själv i känslan när du känner dig riktigt stark och modig.
18.00 Middag
21.00 Myskväll, bio och snacks i blå salen

 

SÖNDAG
07.30 Kallbad med bastubris

”En magisk upplevelse när du hittar ditt fokus och är i nuet. Vi följer dig hela vägen och Jenny Freéd lär dig teknik för att andas igenom kallbad, att vara i nuet och hitta en ny pusselbit av styrka du inte trodde fanns. Det här är för dig som redan kallbadar, du som har provat men inte riktigt fastnat och för dig som är helt ny. I de nya finns massa kraft. Den hämtar vi tillsammans och känner det där varma ruset genom kroppen när du har hittat andningen och dig själv. Det är en mäktig känsla att hitta sig själv i det nya. ”
09.00 Frukost med kostprat
”Efter en god frukost samlas vi alla för att lära oss mer kring förhållningssättet ”Kost med guldkant.” Hur ser vi till att bibehålla ett sunt förhållningssätt kring mat och att ge kroppen allt den behöver utan förbud eller restriktioner, för en stark och hållbar kropp över tid? Detta och mer därtill om får Du med dig från en stund vid brasan med de andra deltagarna.”
Utcheck


11.00 Föreläsning & Mindfullness
” Att vara sig själv sann och göra fina val för sig själv som ger ringar på vattnet” - en föreläsning om Jennys egna resa från att vara en ung talangfull tjej till misär och hamnade i psykisk ohälsa där hon drabbades av grov depression, utmattning och suicid. Att resa sig från sitt svagaste till sitt starkaste och jobba med att hjälpa andra idag. Att vara den hon själv hade behövt där och då. Vi går igenom smarta val, verktyg och tankesätt där du kan förvalta din energi, känslor och tid som ger dig bättre och starkare livskvalité i vardagen.”
Fikapåse hem och hejdå mingel

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Spa 19:00-20:30
  Kallbad med bastubris
  Sport Lunch
  Träning & föreläsning
  Middag 2 rätter
  Middag ankomstdagen
  Sportklubb - fri entré
  Sport fika
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för EN JENNYIN HELG MED GULDKANT. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod