Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: KVÄLLSDOPPET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

KVÄLLSDOPPET

 

Kvällsdoppet är vårt senaste tillskott och är paketet där du njuter extra länge i vårt spa, hela 3,5 timmar. Gott om tid att upptäcka din favoritplats bland varma hällar, utomhustunnor, bastuflotte, bastur och bubblande pooler. Vi har även en spa-loungde där du med fördel intar din matiga spa-sallad med kyckling. Dryck finns att köpa till i vår bar/reception. När kroppen och själen fått sitt väntar en skön säng och morgonen därefter bjuder på en serverad frukost med utsikt över hamnen och Marstrandsön.

 

Paketet inkluderar:

  • In-checkning kl. 17.00
  • Övernattning
  • Frukost, serverad till ditt bord. Läs mer HÄR
  • Entré till spa kl. 19.00-22.30. (Vänligen notera att vi har en åldersgräns på 10 år i vårt spa)
  • Fri tillgång till gym och träningsklasser
  • Matig spa-sallad med kyckling att njuta av i vårt spa eller ta med till ditt rum

 

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat vänligen notera detta i rutan för Meddelande i steg 3 i boknings-processen.

 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Vi debiterar 75 kr och platsen är din från kl. 15 till kl. 12 följande dag. Vi garanterat inte plats och parkering kan ej förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet. Du anmäler din bil i samband med incheck så får du ett parkeringstillstånd av oss.

 

VAD HÄNDER KL. 20.00?
Regeringen och FHM har infört ett tillfälligt förbud mot servering av alkohol efter kl. 20. Det innebär att vi då stänger vår bar (även i spa) och restaurang. Vi kommer innan stängning fråga om ni önskar köpa med något till rummet alternativt är ni välkomna att utforska mini-baren som finns på varje rum.

 

Vi välkomnar gäster över 18 år till vårt spa, samt barn över 10 år i målsmans sällskap.

 

Information hur vi hanterar Covid-19 hittar du här.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Entré till SPA 19:00-22:30
  Incheck 17:00
  Frukost
  Kycklingsallad i SPA

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för KVÄLLSDOPPET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod