Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: KVÄLLSDOPPET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

KVÄLLSDOPPET

 

Kvällsdoppet är vårt paketet där du njuter i vårt spa och har gott om tid att upptäcka din favoritplats bland varma hällar, utomhustunnor, bastuflotte, bastur och bubblande pooler.

 

I vår spa-loungde intar du din matiga Vintersallad med varmrökt lax, dill och sockertångsmajonnäs, fänkålscrudité och picklad rödlök. Dryck finns att köpa till i vår bar/reception. När kroppen och själen fått sitt väntar en skön säng och morgonen därefter bjuder på en serverad frukost med utsikt över hamnen och Marstrandsön. 

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat vänligen notera detta i rutan för Meddelande i steg 3 i boknings-processen.

 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Vi debiterar 75 kr och platsen är din från kl. 15 till kl. 12 följande dag. Vi garanterat inte plats och parkering kan ej förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet. Du anmäler din bil i samband med incheck så får du ett parkeringstillstånd av oss.

 

 

Vi välkomnar gäster över 18 år till vårt spa, samt barn över 12 år i målsmans sällskap.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: sön

 

Paketet inkluderar

  SPA 15:00-20:00
  Frukost
  Vintersallad-serveras i spa

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för KVÄLLSDOPPET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod