Bokningsmeny
  • Se eller ändra din bokning Se / ändra
Svenska Svenska

Valt erbjudande: SMÄLLKARAMELL

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

SMÄLLKARAMELL

 

Jul hos oss ramas in av en helt unik och magnifik utsikt över hamnen och Marstrandsön. Inne i vårt hotell sprids julstämningen och lagom till kvällen är förväntningarna höga.

 

I år är julen hos oss som vanligt fast ändå helt annorlunda. Vi julsmyckar och välkomnar er till bords i vår restaurang Ottos Vardagsrum & Kök med en juldrink. En sittande julmiddag i 4 serveringar väntar därefter med klassiska och traditionella smaker och lite moderna inslag. Sill och lax med sedvanliga tillbehör inleder kvällen. Härnäst kallskuret med många favoriter. Juldoftande varm mat åtföljs av juldessert och kaffe. Under kvällens middag blir det livemusik. 

 

Logi  |  4-rätters julmiddag |  livemusik  Frukost

Vi kommer i er bekräftelse ge er en tid då vi välkomnar er till bords. Vänligen respektera denna tid då vi önskar unvika trängsel och att många gäster rör sig samtidigt i vår restaurang. Vi kommer fördela våra gäster på följande tider 18.30, 19.00 och 19.30.

 

För er som önskar spa så finns det möjlighet att välja till spa på följande tider:

  • Kl. 12.00-14.30
  • Kl. 15.00-17.30.

Tillgång till spa är kostnadsfritt men vi har på grund av pandemin begränsat antal gäster per tid i vårt spa. Tillgång till spa måste du sjävl väljar till och finns i mån av plats utan extra kostnad. 

 

Önskar ni boka handikapp- eller hundrum? Ring oss då på T 0303 240 200 så hjälper vi er.

 

Till vårt spa kan du som är över 18 år komma, antingen som övernattande gäst, dag-gäst eller som medlem. Även barn över 10 år i målsmans sällskap är välkomna.

 

 

I år är ett annorlunda år och vi förhåller oss självklart till de restriktioner som FHM har satt upp. Julmiddagen och dryck kommer serveras till ert bord och det kommer vara generöst med mellanrum mellan borden. 


Information hur vi hanterar Covid-19 hittar du här.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Julmiddag i 4 serveringar
  SPA på vald tid

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för SMÄLLKARAMELL. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod