Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: NYÅR VID HAVET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

NYÅR VID HAVET

 

 

Tillsammans firar vi årets sista dag med upplevelser. Dopp i havet, magnifika vyer, natursköna promenader, god mat och dryck, skön sömn och frukost med den mest magiska vyn på Västkusten. 

 

När kvällen nalkas samlas vi till en fördrink och intar sedan en utsökt 4-rätters nyårssupé och njuter av det goda som hälls i glasen. 

 

Dagen efter erbjuder vi en härlig frukost. Väljer ni att stanna en extra natt ser vi fram emot ytteligare en dag tillsammans. Men om ni styr kosan hemåt tackar vi för besöket och säger "på återseende".

 

SPA & SUPÉ

I paketer ingår entré till vårt spa. För våra gästers trivsel fördelar vi därför våra gäster på olika tider. Ni väljer själva en tid som passar er. Denna finner du i din bekräftelse som vi skickar till dig via e-post. Till vårt spa kan du som är över 18 år komma, även barn över 10 år i målsmans sällskap är välkomna.

 

Fördrink serveras kl. 18.30 följt av nyårssupé kl. 19.00. Under kvällen underhåller The Babes med skön musik och vid tolv-slaget skålar vi in 2023 tillsammans! 

 

Önskar ni boka handikapp- eller hundrum? Ring oss då på T 0303 240 200 så hjälper vi er.

 

Längd på paketet: 1 - 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Val av tid för spa - nyår
  Frukost
  Nyårsskål
  Nyårsmiddag med dryck
  SPA på vald tid

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för NYÅR VID HAVET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod