Officiell webbplats
  • Svenska Svenska
  • Om Marstrands Havshotell
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: HUMMERFISKE

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

HUMMERFISKE

 

Vattnen runt våra öar är unika, mystiska och döljer bland att skaldjur. Att fiska skaldjur är spännande, unikt och en upplevelse att lägga på minnet. Äventyret börjar vid vår brygga där ni blir upphämtade. Sakta glider ni fram över havet tillsammans med erfarna fiskare som säkert berättar en historia eller två innan det är dags att dra upp tinorna. Efter några timmar, närmare bestämt 2,5, på havet är ni tillbaka för att njuta av vårt spa med skönt häng, avkoppling och energi.

 

Vår restaurang Ottos Vardagsrum & Kök serverar en läcker skaldjursmiddag  med bland annat hummer och med utsikt över hamnen och Marstrandsön. Efter en natt med god sömn vaknar ni till frukost med samma magiska vy.

 

Hummerfiske är ett paket med äventyr, mystik, upplevelse och avkoppling i, på och vid havet. Lägg därtill avkoppling och vila för både kropp och knopp på verandan eller vardagsrummet så är upplevelsen komplett! Turen avgår från vår brygga kl. 12.30, med samling 15 minuter innan avgång.

 

SPA & MIDDAG

Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Vänligen respektera de tider som gäller för detta paket, för både er och och övriga gästers trevnad. I vårt spa har vi en åldersgräns på 18 men vi välkomnar även barn från 12 år i målmanssällskap.

 

PARKERING

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet.

 

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum som gäster som reser med hunda kan boka. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.

 

Paketet är bokningsbart med ankomst i perioden 29 september - 18 november 2023.

 

Längd på paketet: 1 - 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Val av tid för spa Fisketur
  Val av tid Hummermiddag
  Uppgradering Hummermiddag
  Hummerfiske
  Spa entré från 12 år i målsmans sällskap
  Sportklubb - fri entré
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för HUMMERFISKE. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod