Officiell webbplats
  • Svenska Svenska
  • Om Marstrands Havshotell
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: FAMILJEPAKET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

FAMILJEPAKET

 

Familjetid på skolloven med spa för barn från 4 år, hotellfrukost och mys. Kvällens huvudrätt ingår för de vuxna medan barnen väljer själva från vår barnmeny. Glass till efterrätt för de små.

 

SPA & MIDDAG

Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Vänligen respektera den tiderna som gäller för detta paket. Spa kl. 9-14 på ankomstdagen samt kl. 7-9 på avresedagen och middag kl. 17.30, för både er och och övriga gästers trevnad. 

 

PARKERING

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet.

 

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum som gäster som reser med hunda kan boka. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.

 

Om det inte finns rum det datum du söker, ring oss på 0303 240 200 så försöker vi hjälpa dig med alternativ. 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, sön

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Spa entré 09:00-14:00 fr. 4 år i målsmans sällskap
  Middag Familjepaket 17:30
  Incheckning 14:00 och utcheckning 10:00
  Spa kl. 7.00-9.00 på avresedagen

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för FAMILJEPAKET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod