Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: KUSTGOLF

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

KUSTGOLF

 

Golf är ett märkligt spel. Stora ytor, långa slag, liten boll. Trots att det framstår som närmast obegripligt hur det går till så är vi väldigt många som älskar golf. Har man stretat i motvind, medvind, soldis och slagregn under 18 vackra men ack så långa hål på antingen Gullbringa GCC eller Lycke GCC så uppskattar man våra omsorger extra mycket. Kvällens 3 rätters middag stillar dina smaklökar och när det är dags att lägga huvudet på kudden väntar sköna sängar och dagen efter en magnifik frukost. Vänligen inkom med val av önskad bana, utslagstid samt era Golf-ID så hjälper vi er att boka bana. 

 

MIDDAG

 

Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Ni får därför välja en tid för middag i nästa steg. Vänligen respektera den tid ni valt. Kvällens 3 rätters hittar du här.

 

 

PARKERING

 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet.

 

 

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum som gäster som reser med hunda kan boka. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.

 

 

Information om hur vi hanterat Covid-19 hittar du HÄR

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Val av tid för middag
  Greenfee
  Lunch på golfklubbens restaurang
  3-rätters middag
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för KUSTGOLF. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod