Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: SKALDJURSTUREN

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

SKALDJURSTUREN

 

Vattnen runt våra öar är unika, mystiska och döljer bland att skaldjur. Att fiska skaldjur är spännande, unikt och en upplevelse att lägga på minnet. Äventyret börjar vid vår brygga där ni blir upphämtade. Sakta glider ni fram över havet tillsammans med erfarna fiskare som säkert berättar en historia eller två innan det är dags att dra upp tinorna. Efter några timmar på havet är ni tillbaka för att njuta av vårt spa med skönt häng, avkoppling och energi.

 

Vår restaurang Ottos Vardagsrum & Kök serverar en läcker skaldjursmiddag med utsikt över hamnen och Marstrandsön. Efter en natt med god sömn vaknar ni till frukost med samma magiska vy.

 

Skaldjursturen är ett paket med äventyr, mystik, upplevelse och avkoppling i, på och vid havet. Lägg därtill avkoppling och vila för både kropp och knopp på verandan eller vardagsrummet så är upplevelsen komplett!

 

Kvällens 3 rätters meny:

 

 • FÖRE
 • MOULES MARINIÈRES / Här-bakat surdegsbröd / Aioli

 

 • MELLAN
 • SKALDJURSPLATÅ / Dillkokta kräftor / Färska räkor / Ölkokta krabbklor /
 • Pocherat ostron med kryddostcrème / Skagenröra / Västerbottenpaj /
 • Aioli / Hetsås / Citron / Surdegsbröd

 

 • EFTER
 • DESSERT EFTER SÄSONG

 

 

*Från hummerpremiären (första måndagen efter 20 september) till mitten på november är det hummertider och DÅ är det något alldeles speciellt att vara med på havet! Middagen som ingår i paketer är då hummer-inspirerad!

 

 • FÖRE
 • HUMMERBISQUE / Blomkålscréme / Hackad kräfta / Dillolja /
 • Smörstekta krutonger

 

 • MELLAN
 • SKALDJURSPLATÅ / Vitvinskokta musslor / ½ kokt hummer / Dillkokta kräftor / Färska räkor / Ölkokta krabbklor / Pocherat ostron med kryddostcrème / Skagenröra / Västerbottenpaj / Aioli / Hetsås / Citron / Surdegsbröd

 

 • EFTER
 • DESSERT EFTER SÄSONG

 

 

SPA & MIDDAG

 

Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Vänligen respektera de tider som gäller för detta paket, för både er och och övriga gästers trevnad. I vårt spa har vi en åldersgräns på 18 men vi välkomnar även barn från 10 år i målmanssällskap. Från 10 januari 2022 är du välkommen till vårt spa om du är 12 år eller äldre.

 

 

PARKERING

 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet.

 

 

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum som gäster som reser med hunda kan boka. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.

 

 

Information hur vi hanterar Covid-19 hittar du här.

 

Längd på paketet: 1 - 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Uppgradering skaldjursmiddag
  Fisketur
  Fri tillgång till Sportklubb
  Entré till SPA 15-17.30
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för SKALDJURSTUREN. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod