Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: SPA VID HAVET - EXTRA SALT

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

SPA VID HAVET - EXTRA SALT

 

Med Spa vid havet - Extra salt låter du oss föra dig bort till en annan värld, till ett skönare liv. Vårt spa visar dig hur du bäst njuter av skönt häng, våra kockar serverar gomvattnande mat och med en härlig picknick upptäcker du våra öar i dagarna två. Det bästa av allt? Du behöver bara komma hit. 

 

Lämna vardagen - checka in och ta det lugnt. 

I Ottos Vardagsrum & Kök varvar ni ner och njuter ni första kvällen av en räkmacka eller halv special (29 juni-14 augusti Ottos magiska burgare)  från Bistro-menyn, välj något gott att dricka till för att därefter sova gott i en av våra sängar. 

 

Frukosten njuter ni av med bästa utsikt över hamnen och Marstrandsön. Vårt bohuslänska spa välkomnar er under förmiddagen innan en välpackad och välsmakande picknick gör er sällskap ut på klipporna. När kinderna glöder är det dags att styra kosan mot hotellet igen. I Ottos Vardagsrum & Kök väntar på kvällen en 3-rätters middag tillsammans med den du tycker om innan sängen kallar.

 

Innan hemfärd är ni åter igen välkomna till vårt spa under förmiddagen för därefter checka-ut och säga på återseende.

 

SPA & MIDDAG

 

Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Vänligen respektera de tider som gäller för detta paket, för både er och och övriga gästers trevnad. I vårt spa har vi en åldersgräns på 18 men vi välkomnar även barn från 12 år i målmans sällskap. Kökets val av kvällens 3 rätters hittar du här.

 

 

PARKERING

 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Tillstånd hämtar du i vår reception vid in-checkning. Vi debiterar 85 kr och vi kan inte garanterat plats och parkering kan heller inte förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet.

 

 

HUNDAR
Hundar är välkomna till oss. Vi har ett begränsat antal hotellrum i kategori Havsbris tvåbäddsrum som gäster som reser med hunda kan boka. Hundar är även välkomna till vissa delar av lobbyn och verandan och har dessutom en alldeles egen ingång. Tyvärr har vi ingen möjlighet att välkomna hundar till vår restaurang, spa eller övriga delar av hotellet. Det kostar 400 kr/natt för hunden att bo hos oss.

 

 

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat bokar du ett rum i kategori Havsbris två-bäddsrum och skriver ett meddelande till oss i rutan för önskemål, eller så ringer du oss på 0303 240 200 så hjälper vi dig.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Val av tid för middag
  Bistrorätt dag 1 (kl. 16:30)
  Sportklubb - fri entré
  Spa kl. 8-12, två dagar
  Öluffaren-picknick 12.30
  Frukost
  Middag 3 rätter
  Entré till spa kl. 15.00-17.30
  Spa entré från 12 år i målsmans sällskap

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för SPA VID HAVET - EXTRA SALT. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod