Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: VARDAGSHELG

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

VARDAGSHELG

 

Vad är det som säger att man bara får göra något roligt på helgen? Boka av vardagen och ta helg mitt i veckan är vårt tips. Det blir ännu skönare med mat, salt hav och spa när du kanske egentligen borde göra något annat. Och vet du vad. Vi skvallrar inte.

 

  • In-checkning från kl. 16.00
  • Logi i dubbelrum
  • Bistromiddag kl. 17.00 med Ottos lyxiga räksmörgås eller magiska hamburgare
  • Entré till spa kl. 18.00-20.30

 

Vi har 105 parkeringsplatser, reserverade för boende hotellgäster. Vi debiterar 75 kr och platsen är din från kl. 15 till kl. 12 följande dag. Vi garanterat inte plats och parkering kan ej förbokas. Är parkeringen full hänvisar vi till de kommunala betalparkeringarna i hotellets närhet. Du anmäler din bil i samband med incheck så får du ett parkeringstillstånd av oss.

 

VAD HÄNDER KL. 20.00?
Regeringen och FHM har infört ett tillfälligt förbud mot servering av alkohol efter kl. 20. Det innebär att vi då stänger vår bar och restaurang. Vi kommer innan stängning fråga om ni önskar köpa med något till rummet alternativt är ni välkomna att utforska mini-baren som finns på varje rum alternativt beställer ni roomservice i vår reception. 

  

VÄNLIGEN NOTERA:
Vi strävar efter en jämn fördelning av våra gäster för att skapa trivsel både i spa och restaurang. Därför fördelar vi våra gäster i både spa och restaurang.  

 

Vi välkomnar gäster över 18 år till vårt spa, samt barn över 10 år i målsmans sällskap.

 

Information hur vi hanterar Covid-19 hittar du här.

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  In-check 16.00
  Bistrorätt: Räkmacka / hamburgare kl. 16:30
  Entré till spa kl. 18-20.30
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för VARDAGSHELG. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod